Informatie competitie 2020

03 mei 2020


Door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is het niet mogelijk om nog voor de zomer te starten met de voorjaarscompetitie en de zomeravondcompetitie. Voor de voorjaarscompetitie heeft de KNLTB besloten deze te verplaatsen naar het najaar (begin september tot en met eind oktober).  De zomeravondcompetitie komt dit jaar te vervallen.

"Voor de verschuiving van de tenniscompetitie geldt dat in het najaar dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitie klasse spelen tijdens de Najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Ook kunnen teams die niet kunnen of willen deelnemen in het najaar besluiten om niet mee te doen." 

"Tijdens de tenniscompetitie die verplaatst is naar het najaar zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2021. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. Ook wordt er in het najaar niet gespeeld om promotie of degradatie voor het najaar van 2021. Tijdens de Najaarscompetitie wordt er nooit gespeeld om promotie of degradatie."

Aanvoerders van de competitieteams die zich hadden aangemeld voor de voorjaarscompetitie hebben hierover inmiddels een mail ontvangen. Heb je vragen over de competitie of wil je een nieuw team aanmelden voor de competitie dit najaar neem dan contact op met Cor Lont via [email protected] of 06-15951438.

Meer informatie over de competitie in deze bijzondere tijd vind je via: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/knltb-competities-verplaatst-naar-het-najaar/ 

Met vriendelijke groet,
Cor Lont
Vereniging Competitie Leider

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 628 900

T.V. Oranjewoud

Thialfweg 49
8441 PW Heerenveen