Informatie update tennissen vanaf 11 mei

09 mei 2020


Beste leden van TVO, 

Het is zover! Ons club mag, onder strikte voorwaarden, beperkt open voor alle leden. Dat is uiteraard fantastisch nieuws en tegelijkertijd vraagt dat van ons allemaal het nemen van onze verantwoordelijkheid, door ons te houden aan deze voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde voordat je toegang op het park hebt, is dat je vooraf (per WhatsApp) reserveert. Reservering kan tot een week vooruit. Geen reservering, geen toegang tot het park en dus geen tennis! Dit reserveren kan (per WhatsApp) bij Daan Haspels (06 22 64 86 91). 

Wij hebben inmiddels een “digitaal afhangbord” bij de KNLTB aangevraagd. Wij zullen je z.s.m. hierover verder informeren. De voorwaarden die op het park gelden zijn opgesomd in het overzicht: 20200508 A4 richtlijnen KNLTB Hierop geldt één aanvulling: Vrij tennissen mag met max. 4 spelers per baan, mits de beide teams “onder hetzelfde dak een huishouden voeren”.

De kantine, de kleedkamers en het terras zijn vooralsnog gesloten. In geval van hoge nood is de WC te gebruiken. Ga thuis vooraf naar het toilet en neem water/drinken van huis mee! Waar deze richtlijnen praktisch te vinden zijn en hoe wij deze toepassen op ons park, is te zien in het overzicht: TVO per 11 mei 2020.

Onze groundsmen Cor van der Elst zorgt er (samen met een aantal vrijwilligers) voor, dat maandag 11 mei alle 4 de banen gereed zijn! De tennislessen voor leden tot en met 18 jaar waren al eerder opgestart. 

Voor diegene die zich hebben opgegeven voor tennisles: Er is/wordt een mail vanaf Tennisschool Heereveen gemaild, met informatie over de opstart van de overige tennislessen.  

Tot slot: 
In het geval dat je n.a.v. deze mail vragen hebt, dan kunnen die (bij voorkeur via de WhatsApp) gesteld worden aan Daan Haspels (06- 22 64 86 91). Deze maatregelen gelden tot 1 juni, de verwachting is dat vanaf 1 juni er verdere versoepelingen worden aangekondigd. Echter zekerheid hierover is er niet! Wij kunnen ons voorstellen dat je staat te popelen om weer te gaan tennissen en dat kan dus leiden tot “over reserveringen”. 

De Coronamaatregelen gelden voor iedereen, niemand uitgezonderd. De gemeente ziet toe op de handhaving en kan indien de voorwaarden en maatregelen niet worden opgevolgd, overgaan tot sluiting van het park.  Om die reden doen wij een dringend verzoek aan iedereen, om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. In het geval dat er door iemands onverantwoordelijk handelen een boete aan de club wordt opgelegd, zullen wij deze claimen bij de betreffende persoon of personen.  

Het is een uitzonderlijke tijd, met uitzonderlijke maatregelen.  Wij hopen op je begrip EN medewerking! Hopelijk treffen wij elkaar binnenkort weer in goede gezondheid op ons park. 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

20200508 A4 richtlijnen KNLTB.pdf TVO per 11 mei 2020.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 628 900

T.V. Oranjewoud

Thialfweg 49
8441 PW Heerenveen