Contributie & Lessen

Contributie & Lessen

Lid worden bij onze vereniging is mogelijk. Hieronder zie je de kosten van een lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je vrij tennissen van 1 april t/m 1 november (afhankelijk van het weer).

Bij onze tennisvereniging is er natuurlijk ook de mogelijkheid om tennisles te nemen. Wil je juist kennis maken met de sport of toch de fijne kneepjes bijleren alles is mogelijk! Onze tennisleraar zal zijn/haar uiterste best doen om het hoogst haalbare uit je spel en slagen te halen!

Contributie  
Jeugdleden t/m 16 jaar. € 80,-*
Leden 17 t/m 20 jaar. € 100,-*
21 jaar en ouder. € 140,-*

 

 

 

* Gedurende het seizoen lid worden? Dit kan bij onze vereniging, hiervoor zullen wij dan de contributie naar ratio in rekening brengen en niet het gehele bedrag!

Tennislessen
De tennislessen worden bij onze vereniging verzorgd door Vink top tennis. Alle informatie over de trainingen (zoals lesduur, kosten, leswekenschema, lesreglement) is te vinden op de website van Tennisschool Heerenveen onder het kopje 'tennislessen'. Het inschrijven voor de trainingen kan via een digitaal inschrijfformulier op dezelfde website onder dit zelfde kopje 'tennislessen'. Startende tennissers kunnen altijd een proefles aanvragen of meedoen aan de cursus Maak Kennis met Tennis die in april wordt aangeboden. 


Als je traint bij TV Oranjewoud, dien je ook lid te worden bij de vereniging!


Competitie

Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Het is niet voor niets dat tennissers die competitie spelen langer lid blijven van de tennisvereniging.

Onze vereniging is dan ook in diverse competities actief. Op de pagina competitie boven aan de site vind je altijd een actueel overzicht van deze competities. Voor aanmelding of vragen kan je contact opnemen met Cor Lont op [email protected]

Let op als je bij ons competitie komt spelen. Je kunt in onze kantine alleen betalen doormiddel van Pin!Parkeren

U kunt parkeren op de parkeerplaats van ziekenhuis de Tjongerschans. Let op dit is betaald parkeren! Naast de tennisvereniging zijn ook parkeerplaatsen bij het GGZ waar kosteloos geparkeerd kan worden maar deze zijn beperkt.

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer u ervoor kiest uw lidmaatschap op te zeggen bij onze tennisvereniging dan dient u zich af te melden bij de ledenadministratie vóór 1 november van lopend seizoen. Meldt u zich later af dan mag de vereniging de contributie voor het seizoen erop nog incasseren. 

Op Facebook worden regelmatig updates over de prestaties van onze teams gepost!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

n.v.t.

T.V. Oranjewoud

Thialfweg 49
8441 PW Heerenveen

KVK-nummer

40000049