Contributie & Lessen

Contributie & Lessen

Lid worden bij onze vereniging is mogelijk. Hieronder zie je de kosten van een lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je vrij tennissen van 1 april t/m 1 november (afhankelijk van het weer).

Bij onze tennisvereniging is er natuurlijk ook de mogelijkheid om tennisles te nemen. Wil je juist kennis maken met de sport of toch de fijne kneepjes bijleren alles is mogelijk! Onze tennisleraar zal zijn/haar uiterste best doen om het hoogst haalbare uit je spel en slagen te halen!

Contributie  
Jeugdleden t/m 16 jaar. € 70,-
Leden 17 t/m 20 jaar. € 90,-
21 jaar en ouder. € 125,-

 

 

 

Leskosten   
Junioren € ...
Senioren € ...

              

 


Voor dit bedrag krijg je 18 lessen van een uur. Mocht je voorkeur hebben om samen met iemand te lessen, dit is mogelijk dus geef dit aan bij het aanmelden!

Let op! Je dient wel lid te zijn bij onze vereniging om lessen te kunnen volgen!

Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Het is niet voor niets dat tennissers die competitie spelen langer lid blijven van de tennisvereniging.

Onze vereniging is dan ook in diverse competities actief. Op de pagina competitie boven aan de site vind je altijd een actueel overzicht van deze competities. Voor aanmelding of vragen kan je contact opnemen met Cor Lont op [email protected]

Let op als je bij ons competitie komt spelen. Je kunt in onze kantine alleen betalen doormiddel van Pin!Parkeren

U kunt parkeren op de parkeerplaats van ziekenhuis de Tjongerschans. In de kantine kunt u tegen betaling een uitrijkaart ontvangen. Naast de tennisvereniging zijn ook parkeerplaatsen bij het GGZ maar deze zijn beperkt.

Op Facebook worden regelmatig updates over de prestaties van onze teams gepost!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 513 628 900

T.V. Oranjewoud

Thialfweg 49
8441 PW Heerenveen